Volstrup FiskePark

Volstrup FiskePark
Solen er ved at gå ned efter en fantastisk dag

Her søger du efter det du mangler til eller om fiskeri

lørdag den 6. marts 2010

Stegt aborre med kogte kartofler og kantareller

Stegt aborre med kogte kartofler og kantareller

Ingredienser:

600 g aborrefilet

200 g kantareller

1 kg små kogte ikke-skrællede kartofler

Mælk

Mel

Smør

Salt og peber

Sådan gør du:

Vend aborrefileterne i mælk, derefter i mel der er blandet med salt og peber.

Kartoflerne skrubbes rene for jord, skæres fri for øjne og eventuelle skader,

og koges i saltet vand ca. 20 minutter.

Kantarellerne kommes på en tør hed pande, til væden er dampet af.

Kom smør på panden, og lad kantarellerne få farve.

Drys med salt og peber.

Steg aborrefileterne i smør 2-3 minutter på hver side til de bliver gyldne.

Tilsæt kantarellerne på panden med fisken, og lad dem varme med.

Servér retten med de kogte kartofler.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar