Stegt aborre med kogte kartofler og kantareller
Ingredienser:
600 g aborrefilet
200 g kantareller
1 kg små kogte ikke-skrællede kartofler
Mælk
Mel
Smør
Salt og peber
Sådan gør du:
Vend aborrefileterne i mælk, derefter i mel der er blandet med salt og peber.
Kartoflerne skrubbes rene for jord, skæres fri for øjne og eventuelle skader,
og koges i saltet vand ca. 20 minutter.
Kantarellerne kommes på en tør hed pande, til væden er dampet af.
Kom smør på panden, og lad kantarellerne få farve.
Drys med salt og peber.
Steg aborrefileterne i smør 2-3 minutter på hver side til de bliver gyldne.
Tilsæt kantarellerne på panden med fisken, og lad dem varme med.
Servér retten med de kogte kartofler.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar